Audi A6 - Matte Gold Car Wrapping @ wrapz.be
489
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-489,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Audi A6 – Matte Gold

Categorie
Full wrap
Over dit project

Deze klant kwam binnen voor car wrapping met een vrij sterk idee in gedachten! Hij wou een uniek kleur dat zo goed als nergens te zien zal zijn. Zijn voorkeur ging uit naar een gouden kleur. Na enkele varianten te bekijken uiteindelijk uitgekomen bij Oracal Matte Gold! Zeer zeker een unieke kleur.

Zoals wel vaak gebeurd bij car wrapping is het meestal een goed idee om enkele accenten toe te voegen zodat het niet zo eentonig lijkt. In dit geval werd gekozen om de handvaten en de spiegels in 3M Gloss Black te wrappen. Dit zwart steekt mooi af met de gouden kleur en zorgt voor een cool effect!

Na het wrappen werd nog custom belettering aangebracht van enkele sponsors en de klant zijn eigen bedrijfje. Hier werd ook gekozen voor gloss black in combinatie met de handvaten.

Zo ziet u, met carwrapping kan u echt alle richtingen uit!