BMW M4 Matt Yellow Full Wrap | wrapz.be
248
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-248,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

BMW M4 Matt Yellow Full Wrap

Categorie
Full wrap
Over dit project

Deze ///M4 kreeg in het standaard kleur al ruim voldoende aandacht, maar de eigenaar wou zijn auto laten wrappen om te zorgen dat hij de enige is in België met een M4 als deze. Er werd gebruik gemaakt van 3M Matt Yellow folie, een gewaagde keuze, maar op een wagen als dit komt het zeer zeker tot zijn recht. De gele wrap komt perfect tot zijn recht met de carbon onderdelen zoals de spiegels, het dak en bepaalde stukken in de bumper. Het eindresultaat zorgt voor een echt vette wagen, waar vele personen hun smartphone voor uit halen om een foto te nemen.

Zowel de voor- en achterbumper zijn vrij complex om te wrappen, deze zijn onmogelijk om te wrappen in één stuk én voldoende kleefkracht te garanderen voor een aantal jaar. Daarom werden enkele strategische naden voorzien op lijnen in het koetswerk. Deze zijn quasi onzichtbaar als deze niet aangetoond worden.

Meer foto’s en work in progress te vinden op onze facebook pagina: Wrapz.be – Facebook album M4