Golf GTI Car wrapping - Avery Light Blue @ Wrapz.be
393
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-393,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Golf GTI – Avery Light Blue

Categorie
Full wrap
Over dit project

Car wrapping op zijn best! Dit is één van de vele voordelen van uw auto te laten wrappen! U kan kiezen voor gewaagde kleuren zoals deze, omdat het tijdelijk is! U kan na enkele jaren de wrap opnieuw verwijderen en de wagen terug in perfecte staat doorverkopen in zijn originele kleur. Een zwarte wagen verkoopt waarschijnlijk sneller, dat is het voordeel van car wrapping.

Deze klant wou een unieke en opvallende kleur. Na wat gepraat te hebben stuurde hij enkele foto’s door van een wagen met de kleur die hij wou. Een beetje zoeken en research en al snel hadden we het exacte merk en type folie gevonden. In dit geval is de wagen gewrapt met premium merk Avery Supreme Wrapping Film en het kleur is “Light Blue”.

Deze Golf GTI zal op de volgende meetings dus zeker een eyecatcher worden en op zijn manier natuurlijk wat reclame maken voor de voordelen van car wrapping in het algemeen.

In deze post vindt u enkele foto’s van car wrapping tijdens de werken, zo krijgt u een idee hoe we te werk gaan. Zoals u ziet worden alle onderdelen uit grote stukken folie gehaald zodat 99% van uw wagen naadloos is.