Mercedes c200 Satin White / Gloss Black | Car wrapping & Detailing @ Wrapz.be
471
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-471,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mercedes c200 Satin White / Gloss Black

Categorie
Full wrap
Over dit project

Deze mercedes had redelijk wat lakschade. Hier en daar werden wat builtjes hersteld en preventief gespoten door de eigenaar. Over de volledige lengte van de wagen was een diepe kras gemaakt door iemand met ene sleutel. Deze kras werd volledig opgeschuurd zodat de oneffenheid weg was.

Het ideale oplosmiddel voor dit geval is car wrapping! De eigenaar had er zeer goed gedaan om zijn wagen voor te bereiden op het wrappen, de builen uitdeuken en de kras wegschuren. Op die manier is er nagenoegen niets mere van te bespeuren na het wrappen.

Voor het carwrapping proces werd gekozen om als basiskleur te gaan voor satijn wit. Dit is 3M 1080 Satin white, satijn is een afwerking tussenin mat en glanzend. Het geeft toch een dieper gevoel dan mat, maar is minder krasgevoelig. Persoonlijk een zeer goede keuze als het om wrappen gaat. Daarnaast werden enkele accenten gemaakt met behulp van 3M 1080 Gloss Black. Het dak, de spiegels en de handvaten werden gewrapt in glanzend zwart. Dit geeft een zeer mooi effect!

Kortom, carwrapping is goedkoper dan herspuiten en u heeft de keuze om er uw eigen ding van te maken!