Mitsubishi Lancer dakwrap | Car wrapping & Detailing @ Wrapz.be
276
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-276,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Mitsubishi Lancer dakwrap

Categorie
Accent wrap
Over dit project

Zeer populair en budgetvriendelijk is het tegenwoordig om een dak te laten wrappen. Het gebeurt meer en meer dat u wagens ziet rijden met een anders kleurig dak. Mat, zwart, satijn, carbon, noem maar op, het komt allemaal voor.

Het ziet er niet alleen goed uit, maar het heeft ook voordelen. Een dak is een horizontaal oppervlak die constant blootgesteld wordt aan zonlicht en dus UV-straling, dit zorgt natuurlijk voor het verkleuren van de lak. Uw dak laten wrappen gaat dit dus tegen, het zonlicht kan niet meer aan de lak en uw lak zal perfect bewaard blijven.

 

Bij deze Lancer werd gekozen om het dak te wrappen in 3M Carbon Fibre folie om een zeer cool effect te bekomen. Het is niet altijd evident om het ideaal op foto vast te leggen, maar het ziet er zeker en vast vet uit! Met de resterende folie van het dak werd gekozen om kleine subtiele accenten te leggen bij het frame rondom de ramen. Hier was vanuit de fabriek een mat zwarte strook voorzien en we hebben deze afgewerkt met een carbon overlay.