Subaru car wrapping - Motorkap en spiegels
437
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-437,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Subaru – Motorkap & spiegels car wrapping

Categorie
Accent wrap
Over dit project

Deze Subaru kwam binnen voor een stoere look! Car wrapping is hier voor uiteraard ideaal! Begonnen met het wrappen van de motorkap in combinatie met een deel van de grill en bumper! Door de op de bumper de lijn van de motorkap visueel door te trekken tot aan de grill zorgt dit voor een verlenging van de motorkap wat een cool effect geeft.

Tijdens het bespreken van de wrap werd ook duidelijk dat in vele gevallen bij car wrapping het soms beter is van de spiegels ook mee te wrappen in het kleur van de motorkap. Zoals duidelijk te zien op de foto’s zorgt dit ook voor een véél betere look als voorheen. Om af te werken werd ook nog de haaienvin antenne meegedaan in het zwart.

Extra bonus, door deze Gloss Black Metallic wrap is de de originele lak van de motorkap beschermt tegen krassen en steenslag!