Belettering

Het bestickeren van uw zaak of voertuig

Door middel van belettering zorgt u er voor dat uw pand of voertuig een visitekaartje wordt die dagelijks door duizenden gezien wordt.

De bestickering is één van de beste opties als u het bekijkt op basis van “views per euro”, de reclame wordt dagelijks door alle passanten of medebestuurders opgemerkt. Door constant in het straatbeeld op te duiken zal u ook in het achterhoofd blijven hangen bij veel mensen die op een dag uw diensten kunnen gebruiken.

Het is een éénmalige kost per pand of voertuig die u vele jaren onbeperkt zichtbaarheid zal bieden. Daarnaast geeft het natuurlijk een professionele uitstraling naar de klant toe. Reclame op uw voertuig kan vergeleken worden met het dagelijks uitdelen van duizenden visitekaartjes.

Wat zijn de mogelijkheden van reclamebestickering?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan gaan van eenvoudige belettering met uw naam of logo in kleefletters in één of twee kleuren. Maar evengoed een volledige full colour print op uw etalage of voertuig. Heeft u grote raampartijen aan uw pand, dan kan het mooi zijn om een combinatie van zandstraalfolie te voorzien met belettering.

Alle belettering wordt steeds op maat gemaakt, afhankelijk van uw budget kunnen de mogelijke opties besproken worden. U kan alvast enkele voorbeelden vinden bij onze recente realisaties op deze pagina of op onze facebook of instagram.

De hele situatie hangt dus een beetje af van uw huisstijl

Hoe gaat een reclame belettering of bestickering in zijn werk?

Allereerst bekijken we even de situatie, gaat het om een bedrijfspand, vitrine, woning of voertuig?

Wat zijn de wensen, bestickering, bedrukte panelen en/of spandoeken?

Daarna is het ideaal dat we even uw budget gaan bekijken. Afhankelijk van uw budget kan ik u adviseren welke richting we kunnen uitgaan. Als we blijven bij kleefletters met eventueel een full colour print of als er ruimte is om te gaan wrappen. Dit kan gaan van een full colour printwrap van uw bestelwagen tot gedeeltelijke wrapping met kleefletters.

Op basis van dit gesprek heb ik de nodige info om door te geven aan onze partner grafisch designer waarbij deze enkele mock-up voorbeelden zal maken waaruit u dan kan kiezen welke richting we uitgaan om zo tot een finaal ontwerp te komen.

Uiteraard kan u ook bij ons terecht indien u reeds een bestaand ontwerp heeft van vroeger of via een ontwerpbureau.

Reclamebestickering voor uw gebouw, winkel of toonzaal

De mogelijkheden zijn eindeloos, heeft u grote raampartijen? Dan is een combinatie van zandstraalfolie samen met bestickering vaak een stijlvolle oplossing met een luxe uitstraling. Mag het wat meer opvallen dan kan er gekozen worden voor een full colour print bestickering. Deze kunnen zowel stijlvol als speels zijn, maar vallen zeker op.

U kan hier zo ver in gaan als u zelf wil.

Beleterring van uw bestelwagen of voertuig

Wanneer we praten over belettering hebben we het vaak over kleefletters, maar dit kan natuurlijk ook uitgebreid worden met full colour drukwerk. Dat hoeft zeker niet altijd een fortuin te kosten, full print stickers voor vlakke ondergronden zijn vaak niet veel duurder dan gewoon kleefletters.

Reclamewrapping van uw wagen

Als het allemaal wat meer mag zijn en echt mag knallen op de baan dan kan er gekozen worden voor een full colour print wrap of een gedeeltelijke wrapping van het voertuig. Op deze manier zal uw voertuig echt uitspringen tussen de rest op de baan en zal u niet onopgemerkt rondrijden in uw regio.